EAT & CO

EAT & CO Eat & co

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 115 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Eat & co. Meer weten? Ontdek meer

17 apr 2022 om 19:19 Heel lekker prima, zeker om nog te bestellen
24 mrt 2022 om 20:23 Zeer vriendelijk!
9 feb 2022 om 20:19 Zeker meer of een half uur eerder en altijd veel eten en laten u weten als ze er zijn
4 feb 2022 om 20:18 Ik had al besteld in de ochtend dus de bestelling kwam echt op tijd binnen tegen de avond! Alles was lekker en warm geserveerd nog! Ik ben fan en zal nog bestellen
26 jan 2022 om 20:34 Zeer lang moeten wachten ondertussen al 2:15u en nog steeds geen eten , we telefoneren naar restaurant en zegt dat hij zal kijken maar smeet de telefoon dicht.
26 jan 2022 om 20:31 Al 2 uur ant wachten en nog geen eten!!!
12 jan 2022 om 13:09 Was eerder geleverd dan verwachte tijd. Erg lekker en veel!
19 dec 2021 om 21:37 Eten was een uur later bezorgd, niet warm maar hier in de airfraier rap opgelost. De smaak en porties zijn dik in orde als je tijd hebt zeker doen
19 dec 2021 om 19:45 Bestelling geplaatst omstreeks 17u27. Aangeduide levertermijn door hun +/ 89min. 2u15min later nog niets ontvangen of gehoord uiteindelijk zelf gebeld ging nog eens 20min duren. 1ste en laatste bestelling hier!
10 dec 2021 om 7:41 Confirmation received for 17h15. When I arrived, it was closed untill 18h00 and I got my order at 18h35!!! the food was great though.
6 dec 2021 om 7:35 Eten werd geleverd na 2u40 min wachten en was koud
5 dec 2021 om 22:25 60 tot 90 minuten bezorgtijd werden 3uur.. ook al koud dus Gepelde scampi's waren helemaal niet gepeld. Gelukkig wel lekker maar erg ontevreden over de levering